Kasvohoidot

Jalka- ja käsihoidot

Vartalohoidot

Sokeroinnit, meikkaus & hoitopaketit

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot alkavat keventävällä jalkahieronnalla, jossa hyödynnetään jalkojen akupainantatekniikkaa. Hoitojen jälkeen kannattaa varata aikaa pienelle teehetkelle ja kotihoito-ohjeiden läpikäynnille.

HETKI (45 min) 68€

Hetki-kasvohoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihosi kunnon kartoituksen, kulmakarvojen muotoilun, kuorinnan, ihosi mukaisen tehoaineen, akupainantahieronnan, naamion sekä niska-hartiahieronnan.

USVA (60 min) 82€

Usva-kasvohoitoon sisältyy Hetki-hoidon sisältö sekä yksi seuraavista lisäpalveluista: mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kasvojen akupistehieronta, pitkä kasvohieronta, päähieronta, silmänympäryshoito, käsien hieronta tai kevyt mekaaninen puhdistus ja kasvohieronta.

KUISKAUS (75 min) 95€

Kuiskaus-kasvohoitoon sisältyy Hetki-hoidon sisältö sekä kaksi seuraavista lisäpalveluista: mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kasvojen akupistehieronta, pitkä kasvohieronta, päähieronta, silmänympäryshoito, käsien hieronta tai kevyt mekaaninen puhdistus ja kasvojenhieronta.

LUMO (90 min) 109€

Lumo-kasvohoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja pidemmällä jalkahieronnalla. Hoitoon sisältyy Hetki-hoidon sisältö sekä kolme seuraavista lisäpalveluista: mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kasvojen akupistehieronta, pitkä kasvohieronta, päähieronta, silmänympäryshoito tai käsien hieronta.

KARISMA (75 min) 95€

Miehille suunnattu hoito
Karisma-kasvohoito alkaa rentouttavalla päähieronnalla tai selän kuorinnalla, jonka jälkeen iho puhdistetaan, kuoritaan ja sille levitään ihotyypin mukaiset tehoaineet ja kasvonaamio. Hoitoon yhdistetään kaksi lisäkäsittelyä seuraavista vaihtoehdoista: ihon mekaaninen puhdistus, virkistävä kasvohieronta tai kasvojen akupistehieronta.

Muut

Kulmakarvojen muotoilu 11€
Kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu 20€
Ripsien kestovärjäys 25€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30€
Kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 15€
Ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 18€
Kulmien ja ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä* 20€

*Huom! Etsinnässä on kulmien ja ripsien värjäykseen luonnonmukaisempi vaihtoehto, mutta toistaiseksi käytössämme on Refecto Cil sensitive -kestovärit, mitkä eivät ole kokonaan kasvipohjaisia.

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

HÖYHENEN KEVEYS (60 min) 68€

Rentouttava erikoisjalkahoito
Tämän jalkahoidon nimi kuvastaa hyvin hoidon jälkeistä olotilaa. Jalkahoito sisältää tasapainottavan yrttijalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, kuorinnan, naamion sekä rentouttavan hieronnan öljyillä. Kynsien lakkaus lisämaksusta (10 €, sis. Kure Bazaar -sarjan kynsilakan mukaan)

PUMPULIN PEHMEYS (60 min) 60€

Rentouttava erikoiskäsihoito
Pumpulin Pehmeys -erikoiskäsihoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, taikaviilakäsittelyn, ihoa uudistavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan, kosteuttavan naamion, käsivoiteen sekä halutessasi kynsien lakkauksen.

Pumpulin pehmeys -käsihoito kasvohoidon yhteydessä (45 min) 45€

PIKAKÄSIHOITO (25 min) 20€

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, halutessaan lakkaus ja lyhyt hieronta

pikakäsihoito muiden hoitojen yhteydessä (20 min) 15€

Pikakäsihoitosarja 4krt 50€

VARTALOHOIDOT

SOMA (60 min) 82€

Soma on hoito selän alueelle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, selän ihon kunnon kartoituksen, kuorinnan, höyrytyksen, syväpuhdistuksen mekaanisella epäpuhtauksien poistolla ja rauhoittavalla savinaamiolla, sekä kotihoito-ohjeet.

SILKKI (90 min) 95€

Nesteitä tehokkaasti poistava vartalohoito
Sisältää vartalon kuivaharjauksen, imukuppihieronnan sekä turvenaamion valitsemallesi alueelle.

HARMONIA (30 min tai 90 min) 35€ tai 85€

Kuumakivihieronta selälle tai koko vartalolle
Kokonaisvaltainen, syvärentouttava hoito, jossa kehoa hierotaan lämpimillä laavakivillä. Kivillä on kehoa energisoiva, puhdistava ja stressiä poistava vaikutus. Lämpö vilkastuttaa pintaverenkiertoa, aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Verenkierron vilkastuminen pehmentää ihoa ja parantaa ihon sävyä. Hieronnassa käytämme tilanteen mukaan myös eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutuksia.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA (hieronnan osuus n. 45 min + jalkakylpy ja jalkahieronta 20 min) 75€

Intialainen päähieronta rentouttaa, tasapainottaa oloa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Hoitoon sisältyy maadoittava jalkakylpy, jalkojen hieronta öljyllä, hartioiden, pään, kasvojen ja korvien hieronta asiakkaalle valitun eteerisen öljyn kanssa.

IHOKARVOJEN SOKEROINNIT

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla on hellävarainen, tehokas ja täysin luonnonmukainen karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sokerointi ei vahingoita ihoa, vaan se toimii samalla erinomaisena kuorintahoitona iholle. Hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä.

Sääret (20-45 min) 35€
Reidet (20-45 min) 40€                                                                                                                                                                                                      Sääret ja reidet (30-40 min) 65€
Käsivarret (15-30 min) 32€
Kainalot (15 min) 25€                                                                                                                                                                                                        Bikini (20min) 32€
Selkä tai rinta (45 min) 47€
Huulet, leuka tai kulmat (15 min) 15€
Posket (10-20 min) 20€
Koko kasvot (15-20 min) 35€

 

MEIKKAUS

Päivämeikki 50€
Juhlameikki 60€
Häämeikki 110€ sis. koemeikin

Meikkiopastus 90€ (sis. meikkituotteita opastuksen hinnalla)

HOITOPAKETIT

LUPIININ KOSKETUS (2h 30 min) 156€

Kuiskaus -kasvohoito ja intialainen päähieronta

USVAN HENKÄYS (2h) 143€

Usva -kasvohoito ja jalkahoito

ILOINEN KEVEYS (2h) 115€

Rentouttava käsi- ja jalkahoito

Mikäli varattua aikaa ei peruuteta viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä, joudumme perimään 50% varatun palvelun hinnasta.

Tuotesarjat

Pyrimme käyttämään vain parhaita mahdollisia luonnonmukaisia tuotteita kaikissa hoidoissamme.