UNNA NORDIC

Metsäretki kuvastaa hyvin tätä vastuullisesti Helsingissä valmistettua sarjaa.  Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ovat olleet inspiraationa sarjan kehittämiselle. Sarjan pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita kuten antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa, ihoa hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja rauhoittavaa kauraa.
Unna Nordic -sarja on ottanut huomioon suomen vaativat olosuhteet, joten ihosi saa parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa.

ORGANICS BY SARA

Organics by sara -sarja tulee käsintehtynä naapurimaastamme ruotsista. Sen raaka-aineet ovat huolella valikoituja, luomulaatuisia kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä, eikä mitään muuta ylimääräistä. Kasviöljyjen sisältämät rasvahapot ovat välttämättömiä iholle ja eteeriset öljyt tehostavat tuoksun lisäksi kasviöljyjen erilaisia vaikutuksia. Sarja kuvastaa hyvin luonnonkosmetiikan ajatusmaailmaa sillä sarjan kaikki pakkaukset ovat valmistettu kierrätetystä lasista.

MARTINA GEBHARD

Tätä biodynaamisesti viljeltyä, saksalaista luonnonkosmetiikka sarjaa käytämme jalkahoidossa. Biodynaamisessa viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Kaikki raaka-aineet ovat myös luomulaatuisia. Jokaisella kasvilla on oma kasvusyklinsä sekä otollinen poiminta-aika. Viljelyssä noudatetaan planeettojen ja kuun liikkeisiin, vuodenaikojen vaihteluun ja vuorokausirytmiin perustuvaa ajoitusta. Kasvit poimitaan käsin. Martina Gebhard -sarjan raaka-aineissa käytetään mm. luomulaatuisia kasviöljyjä, erilaisia yrttejä kuten minttua ja baobabia eli apinapuunlehtiä sekä antiseptista ja rauhoittavaa hopeaa.

LAPINNIEMEN HELMI –VARTALOSOKERIT

Sokerointituotteet ovat eettisesti valmistettua, vegaanista ja hajusteetonta luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa on käytetty aloe veraa, rauhoittavaa, antibakteerista eukalyptusöljyä sekä vahvistavia B3, B5, B6, E ja C -vitamiineja. Lapinniemen helmen vartalosokerit sisältävät ainoastaan glukoosia, fruktoosia, maltoosia ja vettä eikä niihin ole lisätty sitruunamehua, joka voi aiheuttaa ihon ärsytystä.

KURE BAZAAR

Kure Bazaar on kynsilakkasarja, jonka raaka-aineista jopa 85 % on peräisin luonnon raaka-aineista kuten puuvillasta, perunasta, maissista ja vehnästä. Synteettisiä raaka-aineita on käytetty mahdollisimman vähän. Ne kuitenkin mahdollistavat nopean kuivumisen ja pysyvyyden. Valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja kuten formaldehydiä (säilöntäaine), tolueenia (liuotin), dibutyyliftalaattia (denaturointiaine) eikä synteettistä kamferiä (hajuste).

 

Takaisin palveluihin ja hinnastoon